fredag 8 januari 2010

6 mån

Våra knyten är de mest underbara gullungar som finns på denna jord! De är glada, charmiga, busiga, roliga, snälla och vi blir alldeles varma i hjärtat när vi tänker på dem eller när de ler mot oss. De har börjat upptäcka varandra mer & mer, vilket är spännande att se. De lyser upp med hela ansiktet när de får syn på varandra och busar gärna med den andra när de leker. Om den ena är ledsen så försöker den andra trösta genom att hålla handen eller klappa (inte så försiktigt alla gånger, men det är tanken som räknas...haha). Det dröjer nog inte länge förrän det kommer att gnabbas en hel del om leksaker eller andra grejer och så som det verkar just nu kommer Joel stackarn att åka på en hel del stryk för Julia är en mycket bestämd tjej som man inte sätter sig på i första taget. De utvecklas otroligt mycket varje vecka så det gäller att dokumentera, fotografera och njuta av bebistiden. Vi kan knappt fatta att de redan har hunnit bli 6 månader våra älskade små knyten.








2 kommentarer:

  1. Gud vad fina de är! : ) Det ser ut som att de strävar framåt på bilderna. Är det två pigga raringar som vill kunna sitta upp på egen hand tro?
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Det kan du fet-hajja! Nu gäller det att ha ögon i nacken för det går undan som bara den kan jag meddela. Hur mår twinsens lilla kompis? Växer så det knakar hoppas jag;o))
    kramis

    SvaraRadera