torsdag 23 juli 2009

Tvåveckorsutflykt

Igår blev tvillingarna två veckor gamla. Helt otroligt vad tiden springer iväg. Känns som om vi alltid har haft våra gullungar;o))

Var på BVC igen på fm och vägde Julia och Joel. Äntligen har det vänt och de är på väg upp igen. Fick beröm för att vi har varit så duktiga och flitiga vad gäller "matandet" både dagtid, men framför allt nattetid. Nu är det bara att fortsätta och varför ska man sova när man kan vara vaken!?...haha...

För att fira viktuppgången och tvillingarnas tvåveckorsdag så åkte vi upp till Ånnaboda och njöt av det fina vädret. Gjorde iordning äggmackor, frukt o annat gott och packade in oss i bilen. Väl uppe i Ånnaboda så kom Tobbe på att han hade glömt ryggsäcken med vår goda matsäck i köket... Öhhhhh, jag trodde att det bara var mammorna som ammade som var allmänt förvirrade, men det verkar som om det även smittar av sig på papporna! Hursomhelst så var det jätteskönt att komma ut ur huset och få lite miljöbyte och se andra människor. Tiden gick dock snabbt och innan vi visste ordet av var det dags att packa ihop och åka hem igen för att amma. Tvillingarna var väldigt nöjda med sin första utflykt (de sov hela tiden...hihi...) så det lär vi göra om snart igen!

1 kommentar:

  1. Haha, tror absolut att det är smittsamt med gröt i huvudet! : )
    Skönt att få komma ut lite. Själv var jag vid en sjö och solade för första gången den här sommaren i förrgår. Då uppskattar man det verkligen!

    Härligt att de mullar på sig, barnen.
    Kram Anna

    SvaraRadera