onsdag 28 oktober 2009

Kusinträff

Vad kul det är med spontana människor som kommer och förgyller ens vardag. Min gulliga svägerska Helena, brorsan "lill-strumpan" Jonas samt deras sötnosar Sixten och Tuva kom förbi efter lunch. Det blev en utflykt till vår nya fina lekpark där Sixten fick springa av sig ordentligt. Dessutom fick Tuva testa bebisgungorna och det verkade hon gilla liksom storebror som oxå svingade sig glatt upp i luften allt medan twinsen sov som stockar i vagnen. När vi började bli frusna minglade vi in i värmen där vi tände en brasa och tog en fika som sedan följdes av en mumsig pizzakväll. Tack för titten - det var supermysigt!

2 kommentarer:

  1. Hej Almis!
    Kul att ha hittat din blogg! Men va stora tvillingarna blivit! Ser ut som du har allt under kontroll ;)
    Antar att du njuter av ledigheten(eller ledigheten och ledigheten ;)
    Snart är det dags för mig att börja jobba, men i mars drar vi till Thailand och backpackar hela familjen i 3 veckor så det blir en lagom jobbstart!
    Ha de bäst och Stooooor kram fråm mig!
    sofnil.blogspot.com

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du har hittat hit! Twinsen växer så det knakar varje vecka så det är full rulle hela tiden;o)) Låter som en skön jobbstart, hur många % ska du jobba? Åhhh vad härligt med Thailand - det blir ju supernice för hela familjen! Hoppas att allt är bra med er annars.
    Ha det gött!
    kramis

    SvaraRadera