fredag 9 oktober 2009

3 mån



Kan knappt fatta att våra sötnosar redan har hunnit blivit 3 månader! Det firades med en härlig prommis i det soliga och varma vädret. Twinsen hade dagen till ära sina nya mysiga Nalle-Puh-stassar och för första gången var det stl 56 - tjoho!

På em var det dags för vaccination, mätning och vägning på BVC. Båda sötnosarna var på ett strålande humör och hann med att både kissa och kräkas alldeles innan de skulle upp på vågen...Gissa om vi var tvungna att gnugga oss i ögonen när vågen stannade på 4 406 g för Joel och 4 430 för Julia! De har alltså gått upp ca 700 g sedan sist och Åse-Britt skrattade glatt när hon ritade in deras kurvor i journalerna. Vaccinationen gick bra även om de stackars gullungarna blev alldeles knallröda i fejan och gallskrek i några sekunder då de fick sprutorna. Det gick dock snabbt över och inom kort så var de på bra humör igen och hade förlåtit Åse-Britt och hennes kollega Anna för att de stack dem i benen.

Nu sussar de äntligen båda två. Joel hade lite feber så det tog ett tag att få honom i säng, men papsen har sina knep och därför kan vi nu njuta lite av lugnet tills vi ska väcka dem om ca 1 h så att de får käka lite. Hoppas sedan att vi kan få lite välbehövlig sömn...

1 kommentar: