söndag 25 december 2011

Julfirande

Twinsen vaknade tidigt på julafton och var förstås spända på om de hade fått ngt i sina julstrumpor som vi hade hängt fram kvällen innan. Glädjen var stor när de fiskade upp sina paket och fick öppna dem. Julia tyckte att det var så fint julklappspapper så hon ville först inte öppna sina, men när Joels grejer kom fram blev hon nyfiken och ville kolla sina oxå.

Hade en mysförmiddag och sedan var det dags att åka till Tuva och Sixten där vi skulle ha julfirandet med släkten. Åt julbord så det sprutade ur öronen på oss, kidsen lekte och sedan kom förstås Tomten framåt kvällen. Fick massor av roliga och fina julklappar och Julia & Joel gick omkring med sina fina Musse- och Mimmiryggsäckar samtidigt som de bar på varsitt paket som var inslaget med Musse-Mimmi-papper, behöver nog inte vara Einstein för att förstå vilka de gillar...

Sedan åt vi Ris á la Malta för att en stund senare hugga in på glögg, ost och kex. Magen stod åt alla håll och när vi rullade hemåt framåt senkvällen så var vi mätta, nöjda och glada över en härlig julafton med stora familjen. Tack för ett mysigt julfirande allihopa som var med!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar