tisdag 15 mars 2011

Gungeligung

Superfint väder och busiga barn - vad är väl bättre då än att gå till lekparken och leka av sig lite!? Styrde tvillingvagnen mot Längbro, men där var det fullt med snö så vi tog en lill-variant istället bortanför dagis. Blev perfa med gungor, rutschbana, gungbräda och lite annat smått o gott. Båda skrattade förtjust när de sprang omkring och provade på de olika grejerna. Märktes att det var ett tag sedan vi var till en lekpark för de ville knappt gå därifrån när det var dags att rulla hemåt. Då var det inte helt fel att mamsen hade med sig festis och kex som de mumsade i sig glatt medan vi styrde kosan hemåt. Vilken härlig dag!







4 kommentarer:

  1. Vad härligt det låter! :)
    Nils har upptäckt vad härligt det kan vara att vara ute. Ingen iskall vind som tar andan ur honom, kläder som inte längre hindrar hans framfart och många roliga ställen att utforska. Nu är det våååår!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh, vi hade det supermysigt och det märks att de verkligen hade saknat att vara i lekparken för även om det är kul med snölekar och pulka så går ju inget upp emot att springa omkring bland roliga gunggrejer:D kramis

    SvaraRadera
  3. Vilka helt ljuvliga småttingar ni har!
    Det finns en till hör som längtar till våren......

    stor kram till Dig och familjen
    Caroline

    SvaraRadera
  4. Visst är de fina:D Hoppas att allt är bra med dig och resten av familjen. Såg att Mats har fått nos på FB eller det kanske är Hanna som ligger bakom det...haha...hälsa!

    kram

    SvaraRadera